BGI-R&D CENTER by VIJIT-PISADA | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
VIJIT-PISADA
edit edit in admin ขอความคิดเห็น โปรเจคใหม่
Edit project เพิ่มรูปภาพ
VIJIT-PISADA
VIJIT-PISADA
หมายเลขไม่ถูกต้อง กรุณาตรวจสอบรหัสประเทศ รหัสพื้นที่และเบอร์โทรศัพท์
เมื่อคลิก 'ส่ง' ถือว่าฉันได้อ่านและยอมรับ นโยบายความเป็นส่วนตัว รวมทั้งยินยอมให้ข้อมูลถูกนำไปใช้ต่อไป
หมายเหตุ ในอนาคตคุณสามาถยกเลิกการอนุญาตได้ทุกเมื่อด้วยการส่งอีเมลไปที่ privacy@homify.com
ส่งเรียบร้อย!
บริษัทนี้จะตอบโดยเร็วที่สุด!

BGI-R&D CENTER

BGI R&D CENTER

Owner             Bangkok Glass Industry PCL.

Architect          V I J I T – P I S A D A co.,ltd  and  Stem Design co.,ltd

Engineer         Stem Design co.,ltd

Conceptual    Silica Quartz Character Metamorphose Dynamic to be INCOMPLETE FORM

Location          Bangkok Glass Industry  Rungsit-Nakornayok  Pathumthani


    Starting the project, Bangkok Glass Industry (project owner) wants to build a building for research and product development. And also want the building to be an icon of the Bangkok Glass organization.


     On the green area and multipurpose yard of 1-acre factory worker. This area is

important to the organization and the factory workers more than 1000 people and

is an important space in the middle of the various buildings within the factory area, such as Factory, office, canteen, factory staff accommodation, project road.


     The architect team has designed a solution to meet the context of the place. Areas

that are important to the organization and factory staff In accordance with the

requirements of Bangkok Glass Industry (project owner)


     The building has 650 square meters of living space, 2 floors, 550 square meters of

ground floor, and 100 square meters of mezzanine floor. The utility space is

divided into 4 types, common hall area, office, and research lab. And the

section for external communication education


     The building is a modern architecture. Looks like a golden silica sand crystal,

which is forming Is an unfinished shape Expressing movement In the middle of

the area That is important to the organization and factory staff


     In front of the building is a reflecting pond. And a multipurpose yard of factory

employees That is used to carry out various activities together Of employees in

various departments within the organization


     By every time before walking into the building We will see both buildings and

reflections on the water, which will see the golden silica crystals that formed

a perfect shape.

ขนาดรวม
60 × 8 × 60 m / 500 m² (ความยาว, ความสูง, ความกว้าง / พื้นที่)
สถานที่
ปทุมธานี
ราคารวม
฿25,000,000
  • BGI-R&D CENTER โดย VIJIT-PISADA โมเดิร์น กระจกและแก้ว

    BGI-R&D CENTER

  • BGI-R&D CENTER โดย VIJIT-PISADA โมเดิร์น กระจกและแก้ว

    BGI-R&D CENTER

  • BGI-R&D CENTER โดย VIJIT-PISADA โมเดิร์น กระจกและแก้ว

    BGI-R&D CENTER

  • BGI-R&D CENTER โดย VIJIT-PISADA โมเดิร์น กระจกและแก้ว

    BGI-R&D CENTER

Admin-Area