Tillingham | From Design To Reality | homify
Davonport
edit edit in admin ขอความคิดเห็น โปรเจคใหม่
Edit project เพิ่มรูปภาพ
Davonport
Davonport
หมายเลขไม่ถูกต้อง กรุณาตรวจสอบรหัสประเทศ รหัสพื้นที่และเบอร์โทรศัพท์
เมื่อคลิก 'ส่ง' ถือว่าฉันได้อ่านและยอมรับ นโยบายความเป็นส่วนตัว รวมทั้งยินยอมให้ข้อมูลถูกนำไปใช้ต่อไป
หมายเหตุ ในอนาคตคุณสามาถยกเลิกการอนุญาตได้ทุกเมื่อด้วยการส่งอีเมลไปที่ privacy@homify.com
ส่งเรียบร้อย!
บริษัทนี้จะตอบโดยเร็วที่สุด!

Tillingham | From Design To Reality

สถานที่
Chipping Ongar
  • Tillingham | From Design To Reality Davonport ครัวบิลท์อิน Blue

    Tillingham | From Design To Reality

    ไอเดียบุคของบรรณาธิการกับภาพนี้
    ไอเดียบุค: 1
    ["EN"] [Published] ​The homify guide to planning kitchen extensions

    The back wall previously featured three sets of French doors leading on to the garden. These were removed in favour of bi-fold doors stretching the full length of the wall, these modernise the space and introduce increased natural light. The deep blue used on the island is quite a contemporary tone which sits well alongside the newly installed bi-fold doors.

  • Tillingham | From Design To Reality Davonport ครัวบิลท์อิน Blue

    Tillingham | From Design To Reality

    From this perspective the layout of the island can be fully appreciated. At this end the banquette seating creates comfortable, stylish seating around the informal dining table - perfect for breakfast or a relaxed coffee with friends. Moving along the island there is the breakfast bar positioned next to the wine chiller. Positioning the wine cooler on this side of the island keeps it away from the main cooking and food prep areas of the room, making it easy to access without interrupting the chef. On the far corner of the island is a prep sink with drinks tap. This is the main preparation zone of the room, with ample worktop space available and the ovens and cooktop just a few steps away.

  • Tillingham | From Design To Reality Davonport ห้องครัว Blue

    Tillingham | From Design To Reality

    This image showcases the open plan room as a whole. Nestled behind the kitchen is the snug - a key part of the overall brief and a welcoming, homely space for our clients to enjoy relaxing in with their son. This shot also illustrates the overall aesthetics of the design; classic, timeless and elegant. The property is a Georgian country house so it was crucial that the grandeur and sophistication of the building carried through into the kitchen. Factors such as the mantel and intricate wall panelling certainly exude luxury and elegance.

  • Tillingham | From Design To Reality Davonport ครัวบิลท์อิน Beige

    Tillingham | From Design To Reality

    Creating an instantaneous sense of opulence and grandeur, the mantel accentuates the high ceilings in the property. The muted grey tone on the cabinetry maintains a classic, timeless feel whilst the antique mirror splashback introduces a subtle, contemporary edge.

  • Tillingham | From Design To Reality Davonport ครัวบิลท์อิน Beige

    Tillingham | From Design To Reality

    This close up shot of the corner cupboard shows the pull out coffee shelf which houses the coffee machine and toaster - a simple but highly practical feature of the design. Storing these appliances in the cupboard prevents unnecessary clutter on the worktops and allows Grace and Henry to simply close the bi-fold door, hiding any coffee related mess or clutter.

  • Tillingham | From Design To Reality Davonport ครัวบิลท์อิน Beige

    Tillingham | From Design To Reality

    From washing up to rinsing vegetables, Grace can enjoy views over the garden when stood at her kitchen sink.

  • Tillingham | From Design To Reality Davonport ครัวบิลท์อิน Beige

    Tillingham | From Design To Reality

    The pantry became an essential aspect of the brief after Grace and Henry visited our Colchester showroom and saw our Tillingham pantry display. Grace wanted to use the top half as a bar area with bottles of spirits and wine alongside glassware. The bottom half consists of walnut drawers and vegetable crates, all hand carved to Grace's specification which included 'treats' and 'bread'.

  • Tillingham | From Design To Reality Davonport ครัวบิลท์อิน Beige

    Tillingham | From Design To Reality

    Incorporating storage within the mantel surround utilises this otherwise wasted space. These walnut drawers are the ideal storage facility for all your cooking essentials, all kept within easy reach of the hob and subtly disguised within the columns on either side of the mantel.

  • Tillingham | From Design To Reality Davonport ห้องนั่งเล่น

    Tillingham | From Design To Reality

    This snug/ family room completes the open plan kitchen/living/dining space. Walls which previously separated the utility room were removed to open up the space to be re-designed as a snug. The bespoke wall panelling, designed to echo the cabinetry in the kitchen, is grand but subtle in-keeping with the essence of the property. The wood burner finishes the room - making it a cosy, welcoming space for Grace and Henry to enjoy with their young son.

Admin-Area