Scoop by MZO TARR Architects | homify
MZO TARR Architects
edit edit in admin ขอความคิดเห็น โปรเจคใหม่
Edit project เพิ่มรูปภาพ
MZO TARR Architects
MZO TARR Architects
หมายเลขไม่ถูกต้อง กรุณาตรวจสอบรหัสประเทศ รหัสพื้นที่และเบอร์โทรศัพท์
เมื่อคลิก 'ส่ง' ถือว่าฉันได้อ่านและยอมรับ นโยบายความเป็นส่วนตัว รวมทั้งยินยอมให้ข้อมูลถูกนำไปใช้ต่อไป
หมายเหตุ ในอนาคตคุณสามาถยกเลิกการอนุญาตได้ทุกเมื่อด้วยการส่งอีเมลไปที่ privacy@homify.com
ส่งเรียบร้อย!
บริษัทนี้จะตอบโดยเร็วที่สุด!
  • Interactivity โดย MZO TARR Architects โมเดิร์น

    Interactivity

    The central courtyard water fall glows green notifying the user of their current energy use

  • Environmental strategy โดย MZO TARR Architects โมเดิร์น

    Environmental strategy

    Bird's eye view highlighting the various environmental and interactive systems enabling the house to produce all its own energy

  • Colour โดย MZO TARR Architects โมเดิร์น

    Colour

    The western red cedar timber cladding colour mirrors the surrounding brickwork whilst the black zinc reflects the black slate of the neighbouring properties.

  • Materials โดย MZO TARR Architects

    Materials

    The western red cedar timber cladding colour mirrors the surrounding brickwork whilst the black zinc reflects the black slate of the neighbouring properties.

  • Daylight โดย MZO TARR Architects

    Daylight

    Daylight studies at different levels above site

Admin-Area