The Ark, Studio | homify
design storey
edit edit in admin ขอความคิดเห็น โปรเจคใหม่
Edit project เพิ่มรูปภาพ
design storey
design storey
หมายเลขไม่ถูกต้อง กรุณาตรวจสอบรหัสประเทศ รหัสพื้นที่และเบอร์โทรศัพท์
เมื่อคลิก 'ส่ง' ถือว่าฉันได้อ่านและยอมรับ นโยบายความเป็นส่วนตัว รวมทั้งยินยอมให้ข้อมูลถูกนำไปใช้ต่อไป
หมายเหตุ ในอนาคตคุณสามาถยกเลิกการอนุญาตได้ทุกเมื่อด้วยการส่งอีเมลไปที่ privacy@homify.com
ส่งเรียบร้อย!
บริษัทนี้จะตอบโดยเร็วที่สุด!

The Ark, Studio

The owners of a Grade II Listed building in a historic Cotswold market town, commissioned Design Storey architects to design ancillary guest accommodation at the rear of the property. The old street pattern of the town comprises of a series of mediaeval burgages with open orchards buffering the town from the fields beyond. The site for the accessory building was located in one of these former orchards that had been subject to residential development in the 1970s.

Drawing inspiration from the agricultural heritage of the site, and the remaining former livestock buildings at its fringes, the building was conceived in form and materials as a contemporary pig ark. The ‘Ark’ has a simple curved roof structure of black corrugated zinc forming a canopy over a subterranean basement which houses guest accommodation for the main house. The simple and robust design and honest detailing reflects the agricultural history of the area.

สถานที่
Chipping Campden
  • The Ark, Studio: Exterior design storey บ้านและที่อยู่อาศัย

    The Ark, Studio: Exterior

    Exterior view of the ark studio, located in the Cotswolds.

  • The Ark, Studio: Interior design storey ห้องนั่งเล่น

    The Ark, Studio: Interior

    Interior view of the ark studio, located in the Cotswolds.

Admin-Area