ค้นหาที่ถูกต้อง สถาปนิก | homify

51167 สถาปนิก

Fiol arquitectes
We are an architecture firm that works both landscape architecture and in private renovation projects. We are based in Barcelona
RT Studio, LLC
We are an energetic, talented, hardworking and client driven firm. We believe in good design.and environmental friendly
ARCHI-TEXTUAL, PLLC
ARCHI-TEXTUAL provides thoughtful, unique and personalized design solutions to meet your unique needs, we can help you
Cunningham | Quill Architects
Cunningham | Quill Architects, located at Canal Square in historic Georgetown, provides complete professional services in
FORMA Design Inc.
Since 1994, Washington, DC and Miami Beach based FORMA Design, Inc., has produced memorable, creative and thoughtful Architecture
KUBE architecture
KUBE architecture is a modern architecture studio that challenges the norms of daily life and attempts to
APT Renovation Ltd
APT Renovation Design + Build was created from the vision of our Managing Director, Andi Pepaj, who saw a gap in the market
Yantram Architectural Design Studio Corporation
YANTRAM STUDIO - Architectural Design Studio, flourished out as a Global Brand in the world of Imagination and designing
Tono Vila Architecture & Design
brandt+simon architekten
brandt+simon architekten is an architectural practice based in Berlin, Germany.
Solares Architecture
Design 8
Design 8 is an architectural firm committed to producing high-quality, ergonomically thought-through residential, commercial
Christopher Architecture & Interiors
Christopher Architecture & Interiors is a full-service design firm that specializes in custom residential and boutique
BILLINKOFF ARCHITECTURE PLLC
Billinkoff Architecture (formerly Donald Billinkoff Architects) was established on Manhattan's Upper West side in 1992.
Sarah Jefferys Design
Boutique design firm that specializes in residential, commercial and small institutional design, including new construction
Valencia Architects
David Esteve is a Building Engineer from the Politecnica University, Valencia and has been a member of the Valencian Building
SA-DA Architecture
We are a multidisciplinary, small Brooklyn based practice that provides design services to home owners and investors. We
ARCHISTRY design&research office
ARCHISTRY design& research office is a diverse design studio based in Beijing, China. It provides overall services of
Rayvat Rendering Studio
We offer 3D Rendering services like 3D Architectural Walkthrough, CAD Drafting Services, 3D Interior Rendering, 3D Exterior
Envision Design Studio
ENVISION DESIGN STUDIO, is a collective of architects, designers and thinkers founded in . At EDS, we are passionate about

ณผู้อ่านหลายท่านคงจะทราบและรู้กันพอสมควรว่าสถาปนิกคือผู้มีหน้าที่ออกแบบอาคารและพื้นที่ใช้สอยต่างๆให้เหมาะสมกับความต้องการการใช้งานและการอยู่อาศัย แต่หากพูดถึงนักออกแบบตกแต่งภายใน หลายท่านอาจยังสับสนหรือยังไม่ทราบแน่ชัดว่านักออกแบบตกแต่งภายในนั้นมีหน้าที่ในการทำอะไรหรือจะสามารถช่วยเหลือเราได้อย่างไรบ้าง หากจะกล่าวง่ายๆคือสถาปนิกมีหน้าที่ออกแบบในส่วนของภาพรวมของอาคารทั้งหมด ตั้งแต่การจัดวางพื้นที่ใช้สอยไปจนถึงรูปร่างหน้าตาอาคารที่เห็นได้ชัดจากภายนอก ทั้งบ้านพักอาศัย ตึกสูง ห้างสรรพสินค้า โรงพยาบาล ฯลฯ ส่วนนักออกแบบตกแต่งภายใน หรือที่บางคนรู้จักในชื่อว่ามัณฑนากรนั้นจะทำหน้าที่ดูแลการออกแบบองค์ประกอบและรายละเอียดต่างๆที่อยู่ภายในพื้นที่ใช้สอยของอาคาร ให้สามารถใช้งานได้ตรงตามความต้องการหรือมีบรรยากาศความสวยงามที่ช่วยให้การใช้งานเป็นไปอย่างสอดคล้องกัน เป็นต้น

อย่างไรก็ตามก็มีสถาปนิกจำนวนไม่น้อยมที่ผันตัวมาร่วมออกแบบตกแต่งภายใน รวมถึงนักออกแบบตกแต่งภายในที่รับให้คำปรึกษาการออกแบบบ้าน ทั้งนี้ขอบเขตของวิชาชีพก็เป็นส่วนที่มาช่วยจำกัดการให้บริการและการทำงานของทั้งสองวิชาชีพที่เกี่ยวดองกันนี้ เพราะท้ายที่สุดแล้วผู้ที่จะให้คำปรึกษาได้ดีที่สุดคือผู้เชี่ยวชาญเฉพาะสายงานนั้นๆโดยตรงนั่นเอง จะตามหาและปรึกษานักออกแบบตกแต่งภายในกรุงเท

ค้นหารูปภาพที่คล้ายกัน