Sfeervol door architect gerenoveerd woonhuis in Ouderkerk aan de Amstel

ร้องขอการเสนอราคา

หมายเลขไม่ถูกต้อง กรุณาตรวจสอบรหัสประเทศ รหัสพื้นที่และเบอร์โทรศัพท์
เมื่อคลิก 'ส่ง' ถือว่าฉันได้อ่านและยอมรับ นโยบายความเป็นส่วนตัว รวมทั้งยินยอมให้ข้อมูลถูกนำไปใช้ต่อไป
หมายเหตุ ในอนาคตคุณสามาถยกเลิกการอนุญาตได้ทุกเมื่อด้วยการส่งอีเมลไปที่ privacy@homify.com

Sfeervol door architect gerenoveerd woonhuis in Ouderkerk aan de Amstel

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
 ห้องนั่งเล่น by Dineke Dijk Architecten
Loading admin actions …

Woningen uit de jaren zeventig zijn fraai, maar hebben soms wat nadelen. Vaak is er namelijk onvoldoende ruimte wanneer je graag een grote, open leefkeuken wilt. Een mooie grote uitbouw is dan de ideale oplossing. Daarmee creëer je niet alleen een zee aan ruimte, maar ook een grotere instroom van natuurlijk licht in je woonkamer. Een simpele manier dus om je woongenot flink te vergroten. Vandaag kijken we binnen bij zo'n verbouwing door een architect in Ouderkerk aan de Amstel. Aan de achterzijde werd een ruime aanbouw geplaatst met groendak en een fraaie moderne, open woonkeuken.

Wil je zelf graag je woonkamer vergroten of een grote keuken plaatsen? Kijk dan zeker even mee naar deze indrukwekkende en vooral sfeervolle door een architect uitgevoerde renovatie in Ouderkerk aan de Amstel.

Een originele scheidingswand

Vanuit de woonkamer is de totale omvang van de nieuwe keuken goed zichtbaar. De uitbouw van twee-en-een-halve meter zorgt voor een zee aan extra ruimte. Naast de keuken is er daarom ook nog ruimte voor een zeer groot kookeiland met gezellige bar en eettafel. De keuken is modern, minimalistisch in hoogglans optiek en greeploos, waardoor deze nauwelijks opvalt in de ruimte.

Een belangrijke eyecatcher in deze ruimte is de fraaie scheidingswand van houten bielzen. De rustieke uitstraling van het natuurlijke, onbewerkte hout zorgt voor heel veel sfeer. Het hout voegt bovendien ook veel warmte toe aan de ruimte waardoor een huiselijke en knusse sfeer ontstaat. Doordat de bielzen open zijn, kan het natuurlijke licht ongehinderd de ruimte instromen.

Grote panoramaramen

De gehele uitbouw werd voorzien van grote panoramaramen die een prachtig uitzicht bieden op de tuin. Het kookeiland werd centraal voor deze ramen geplaatst, zodat de bewoners tijdens het diner kunnen genieten van de mooie groene tuin. En ook tijdens het koken kunnen ze natuurlijk genieten van dit uitzicht. De keuken zelf is zeer minimalistisch en modern qua uitvoering. De afwerking is hoogwaardig met fraaie details zoals een ingebouwde afzuigkap en fraaie inbouwspots in het plafond.

De rest van de inrichting kenmerkt zich meer door de klassieke stijl met grote comfortabele leren bank en de ronde eettafel met houten stoelen en glazen hanglamp.

Optimaal kookgenot

Deze keuken is de ultieme droom voor elke kookfanaat. Het kookeiland neemt de totale breedte van de ruimte in en biedt een zee aan werkruimte en groot gasfornuis. Tegen de zijwand zien we nog eens een ingebouwde kastenwand met apparatuur. Er is ook voldoende ruimte om met verschillende mensen aan dit eiland te werken, aan de bar te genieten van een ontbijt of lunch en je kunt er aan alle kanten omheen te lopen. Zo worden koken en wonen optimaal gecombineerd in dezelfde ruimte.

Houten details

In de woning is veel gebruik gemaakt van houten details. Natuurlijk in de vorm van de prachtige houten vloer. Maar ook door de fraaie scheidingswand en deze fraaie nis, annex kast, met houten details. Deze voegen veel warmte toe aan de ruimte.

Deze kast in een nis is zeker een zeer creatief en uniek accent in de ruimte en een leuk alternatief voor de traditionele wandkast. De rustieke balken die als plank dienen vormen daarbij een leuke verwijzing naar de houten bielzen in de woonkamer. En last but not least: ook het lichtplan is perfect uitgevoerd met fraaie sfeerverlichting in de woonkamer, praktische heldere verlichting van de keuken en accentverlichting op de nis in de wand.

Ook de rest van deze verouderde woning onderging een grondige renovatie. Op de eerste verdieping werd de badkamer compleet gerenoveerd. De bestaande slaapkamers bleven ongewijzigd en zullen door de bewoners gebruikt worden als kantoor, babykamer en gastenslaapkamer. Ook op zolder werd ruimte toegevoegd in de vorm van twee dakkapellen. Hier werd de master bedroom met eigen badkamer en walk in closet gerealiseerd. Ook werd het dak geïsoleerd en geopend tot aan de nok waardoor een veel ruimtelijker gevoel ontstond in alle ruimtes op zolder.



 บ้านและที่อยู่อาศัย by Casas inHAUS

ต้องการความช่วยเหลือสำหรับโปรเจคของคุณ?
ติดต่อเราได้เลย

ค้นพบแรงบันดาลใจให้บ้านของคุณ