ห้องนั่งเล่น by Backraum Architektur

Czarna stodoła nad jeziorem

Alicja Olko Alicja Olko
Google+

ร้องขอการเสนอราคา

หมายเลขไม่ถูกต้อง กรุณาตรวจสอบรหัสประเทศ รหัสพื้นที่และเบอร์โทรศัพท์
เมื่อคลิก 'ส่ง' ถือว่าฉันได้อ่านและยอมรับ นโยบายความเป็นส่วนตัว รวมทั้งยินยอมให้ข้อมูลถูกนำไปใช้ต่อไป
หมายเหตุ ในอนาคตคุณสามาถยกเลิกการอนุญาตได้ทุกเมื่อด้วยการส่งอีเมลไปที่ privacy@homify.com
Loading admin actions …

Jeżeli należycie do fanów skandynawskiego designu i lubicie minimalistyczną architekturę i aranżącję wnętrz, ten projekt z pewnością przypadnie wam do gustu. Jest to dom typu stodoła, który wybudowany został w malowniczej okolicy nad jeziorem. Jego lokalizacja pozwala mieszkańcom pozostawać w stałym, intensywnym kontakcie z naturą. Całość zdominowana została przez użytcie drewna – materiał ten pokrywa nie tylko fasadę, ale i niemal każdy metr kwadratowy powierzchni wnętrz. Zapraszamy do obejrzenia fantastycznych zdjęć tego wyjątkowego projektu.

Idylliczna lokalizacja dla miłośników natury

Jasne wnętrza kontrastujące z ciemną fasadą

Architektoniczny majstersztyk – tak się buduje na stromej działce!

Wnętrza, w którym dominuje jasne drewno

 ห้องนั่งเล่น by Backraum Architektur

Skandynawska estetyka i mnóstwo naturalnego światła

Sypialnia i łazienka w jednym – praktyczny sposób na zaoszczędzenie miejsca

 ห้องนอน by Backraum Architektur

Wnętrza pozostają w stałym kontakcie z naturą

 ห้องนอน by Backraum Architektur

Estetyczny minimalizm i oszczędność formy

Oryginalna bryła i ciemna fasada – obok takiego domu nie można przejść obojętnie!

 บ้านและที่อยู่อาศัย by Casas inHAUS

ต้องการความช่วยเหลือสำหรับโปรเจคของคุณ? ติดต่อเราได้เลย

ค้นพบแรงบันดาลใจให้บ้านของคุณ