The old mill house with a picture-perfect new interior

ร้องขอการเสนอราคา

หมายเลขไม่ถูกต้อง กรุณาตรวจสอบรหัสประเทศ รหัสพื้นที่และเบอร์โทรศัพท์
เมื่อคลิก 'ส่ง' ถือว่าฉันได้อ่านและยอมรับ นโยบายความเป็นส่วนตัว รวมทั้งยินยอมให้ข้อมูลถูกนำไปใช้ต่อไป
หมายเหตุ ในอนาคตคุณสามาถยกเลิกการอนุญาตได้ทุกเมื่อด้วยการส่งอีเมลไปที่ privacy@homify.com

The old mill house with a picture-perfect new interior

Johannes van Graan Johannes van Graan
 บ้านและที่อยู่อาศัย โดย HollandGreen, โมเดิร์น
Loading admin actions …

Architectural firm HollandGreen (based in London and Oxfordshire) is in charge of our latest homify 360°, which sees an old mill house undergo a renovation to give it a fabulous new look. 

In addition to a makeover, this house also got treated to an extension to include an additional floor, large open-plan kitchen and home gym. Works also included the building/renovation of outbuildings, garden house, dog kennel and garaging.

Let’s take a look…

The back yard

 บ้านและที่อยู่อาศัย โดย HollandGreen, โมเดิร์น
HollandGreen

Mill house renovation and extension, Buckinghamshire

HollandGreen

Neat, stylish and spacious – just how we like our yards and gardens here on homify! 

Notice how the expertly manicured lawn seems to flow right into that rear extension which, it would seem, plays the part of the aforementioned open-plan kitchen and dining area.

The kitchen

 ห้องครัว โดย HollandGreen, โมเดิร์น
HollandGreen

Mill house renovation and extension, Buckinghamshire

HollandGreen

Clean and crisp colours/finishes ensure a most neat appearance for the kitchen. And although it’s designed in the modern style, there’s a slight touch hinting towards the country/rustic style – must be that terrifically textured wood adorning various areas like the breakfast bar.

Need that expert look? Check out our range of professionals.

Dining (and lounging) in style

 ห้องทานข้าว โดย HollandGreen, โมเดิร์น
HollandGreen

Mill house renovation and extension, Buckinghamshire

HollandGreen

Sharing in the kitchen’s open layout is a dining area, as well as a charming little lounge/TV room in the back, with all three areas sharing in the charming natural light spilling indoors, not to mention the fresh-green views provided by the backyard garden. 

Notice how perfectly the select décor pieces introduce some vibrant colours into the otherwise neutral-dominated palette.

Perfectly stylish

 ห้องนอน โดย HollandGreen, โมเดิร์น
HollandGreen

Mill house renovation and extension, Buckinghamshire

HollandGreen

We are most glad to discover that the child’s bedroom upstairs isn’t covered up in sickening tones and overly embellished patterns – just because they’re young doesn’t mean they don’t deserve an elegantly designed room as well, right? 

Let’s get a glimpse of some more of this delightfully designed house…

 ห้องนั่งเล่น โดย HollandGreen, โมเดิร์น
HollandGreen

Mill house renovation and extension, Buckinghamshire

HollandGreen

 ห้องนั่งเล่น โดย HollandGreen, โมเดิร์น
HollandGreen

Mill house renovation and extension, Buckinghamshire

HollandGreen

 ระเบียงและโถงทางเดิน โดย HollandGreen, โมเดิร์น
HollandGreen

Mill house renovation and extension, Buckinghamshire

HollandGreen

 ห้องนอนเด็ก โดย HollandGreen, โมเดิร์น
HollandGreen

Mill house renovation and extension, Buckinghamshire

HollandGreen

 ห้องออกกำลังกาย โดย HollandGreen, โมเดิร์น
HollandGreen

Mill house renovation and extension, Buckinghamshire

HollandGreen

 บ้านและที่อยู่อาศัย โดย HollandGreen, โมเดิร์น
HollandGreen

Mill house renovation and extension, Buckinghamshire

HollandGreen
 บ้านและที่อยู่อาศัย โดย Casas inHAUS, โมเดิร์น

ต้องการความช่วยเหลือสำหรับโปรเจคของคุณ?
ติดต่อเราได้เลย

ค้นพบแรงบันดาลใจให้บ้านของคุณ