Sleek modern extension for an old Bristol home

ร้องขอการเสนอราคา

หมายเลขไม่ถูกต้อง กรุณาตรวจสอบรหัสประเทศ รหัสพื้นที่และเบอร์โทรศัพท์
เมื่อคลิก 'ส่ง' ถือว่าฉันได้อ่านและยอมรับ นโยบายความเป็นส่วนตัว รวมทั้งยินยอมให้ข้อมูลถูกนำไปใช้ต่อไป
หมายเหตุ ในอนาคตคุณสามาถยกเลิกการอนุญาตได้ทุกเมื่อด้วยการส่งอีเมลไปที่ privacy@homify.com

Sleek modern extension for an old Bristol home

Johannes van Graan Johannes van Graan
Garden Room, Private House, Redland, Bristol โดย Richard Pedlar Architects โมเดิร์น
Loading admin actions …

Today’s homify 360° discovery comes to us from Bristol-based experts Richard Pedlar Architects who were put in charge of a rear extension for an elegant, semi-detached Victorian home. 

This particular extension replaces an existing modern utility and provides a large highly-glazed garden room with open-plan layout and deep roof overhangs, improving the connection with the garden. 

Let’s take a look!

A stylish new structure

Garden Room, Private House, Redland, Bristol โดย Richard Pedlar Architects โมเดิร์น
Richard Pedlar Architects

Garden Room, Private House, Redland, Bristol

Richard Pedlar Architects

Donning the same neutral, stone-toned colour scheme as the existing house, the new rear extension makes its modern presence known via aluminium and glass, contrasting quite brilliantly with the house’s more classic look.

Opening up

Garden Room, Private House, Redland, Bristol โดย Richard Pedlar Architects โมเดิร์น
Richard Pedlar Architects

Garden Room, Private House, Redland, Bristol

Richard Pedlar Architects

Thanks to floor-to-ceiling glass doors, the new extension becomes visually one with the lush backyard garden, making this new rear space a perfect spot for some relaxing and socialising. 

Need that expert interior (or exterior) look? Check out our range of professionals.

Cooking with a view

Garden Room, Private House, Redland, Bristol โดย Richard Pedlar Architects โมเดิร์น
Richard Pedlar Architects

Garden Room, Private House, Redland, Bristol

Richard Pedlar Architects

A modern kitchen shares its open-plan layout with the dining room – and there’s even enough space for a quaint little lounge/seating area to really enhance the social ambience.

Utility and WC areas were also formed within the existing building and can be accessed from the kitchen.

More light

Garden Room, Private House, Redland, Bristol โดย Richard Pedlar Architects โมเดิร์น
Richard Pedlar Architects

Garden Room, Private House, Redland, Bristol

Richard Pedlar Architects

But it’s not only the glass doors that allow sunshine to filter indoors. A new roof light also brings natural light deep into the existing kitchen, delightfully lighting up this culinary space, especially once the incoming light starts bouncing off all the neutral-hued finishes. 

Let’s see how this project compares to The sublime £350k home extension.

โดย Casas inHAUS โมเดิร์น

ต้องการความช่วยเหลือสำหรับโปรเจคของคุณ?
ติดต่อเราได้เลย

ค้นพบแรงบันดาลใจให้บ้านของคุณ