This narrow Bristol home gets a sunny new extension

ร้องขอการเสนอราคา

หมายเลขไม่ถูกต้อง กรุณาตรวจสอบรหัสประเทศ รหัสพื้นที่และเบอร์โทรศัพท์
เมื่อคลิก 'ส่ง' ถือว่าฉันได้อ่านและยอมรับ นโยบายความเป็นส่วนตัว รวมทั้งยินยอมให้ข้อมูลถูกนำไปใช้ต่อไป
หมายเหตุ ในอนาคตคุณสามาถยกเลิกการอนุญาตได้ทุกเมื่อด้วยการส่งอีเมลไปที่ privacy@homify.com

This narrow Bristol home gets a sunny new extension

Johannes van Graan Johannes van Graan
 สวน โดย Dittrich Hudson Vasetti Architects, โมเดิร์น
Loading admin actions …

Our latest homify 360° highlight comes from North Bristol where DHV Architects took charge of an Edwardian semi-detached house that had previously been extended in an ad-hoc manner to give it a new lease on life. 

The project details? A full-house remodelling to extend into the loft and build a new single-storey rear extension, creating a generous new kitchen and dining area in the process. 

Want to see how this one turned out?

A look at the back

 สวน โดย Dittrich Hudson Vasetti Architects, โมเดิร์น
Dittrich Hudson Vasetti Architects

New dining room designed by DHV Architects

Dittrich Hudson Vasetti Architects

What a novel idea cladding the rear façade with Western Red Cedar to balance out with the lush garden. And let’s not forget how those full-height bespoke patio doors open up the entire house to the exteriors, inviting in gleaming sunshine and fresh air.

The external appearance of the extension has been radically altered to provide a contemporary aesthetic; cedar cladding on the lower volume straddles external and internal walls to create a striking feature in the kitchen.

A lush little spot

 ห้องทานข้าว โดย Dittrich Hudson Vasetti Architects, โมเดิร์น
Dittrich Hudson Vasetti Architects

New rear extension designed by DHV Architects

Dittrich Hudson Vasetti Architects

Venturing closer to the extension, we can see how the expertly-placed garden touches make up an enchanted design for the terrace which transforms it into the ideal spot for… just about anything – from teatime to an al fresco lunch to some light reading and socialising with a friend over a glass of wine!

The kitchen space

 ห้องทานข้าว โดย Dittrich Hudson Vasetti Architects, โมเดิร์น
Dittrich Hudson Vasetti Architects

New dining room designed by DHV Architects

Dittrich Hudson Vasetti Architects

What a picturesque view the heart of this home gets to enjoy! Of course the house didn’t start out with this picture-perfect cooking- and dining space; separate rooms have been opened up to create this generous kitchen-dining-living area facing the garden – money well spent, we’d say! 

Whether it’s an extension, a full-on renovation or just some spruce-ups at home, have a look at our list of professionals who can help you out.

Spreading the light

 ห้องทานข้าว โดย Dittrich Hudson Vasetti Architects, โมเดิร์น
Dittrich Hudson Vasetti Architects

New dining room designed by DHV Architects

Dittrich Hudson Vasetti Architects

Stepping out of the kitchen, it is quite amazing to see how that garden view and light-filled kitchen still manages to impress, allowing natural light to filter through even into the adjoining rooms. 

To make full use of this charming new space and incoming light, stained-glass windows were added to the kitchen door, which, of course, also goes a long way in introducing a bit of colour into the neutral-toned room.  

Definitely a most delectable project to inspire all!

Speaking of picture-perfect views, have a look at these Fabulous feature windows for more inspiration.

 บ้านและที่อยู่อาศัย โดย Casas inHAUS, โมเดิร์น

ต้องการความช่วยเหลือสำหรับโปรเจคของคุณ?
ติดต่อเราได้เลย

ค้นพบแรงบันดาลใจให้บ้านของคุณ