Once dull and dated, this house is now a sunny haven

ร้องขอการเสนอราคา

หมายเลขไม่ถูกต้อง กรุณาตรวจสอบรหัสประเทศ รหัสพื้นที่และเบอร์โทรศัพท์
เมื่อคลิก 'ส่ง' ถือว่าฉันได้อ่านและยอมรับ นโยบายความเป็นส่วนตัว รวมทั้งยินยอมให้ข้อมูลถูกนำไปใช้ต่อไป
หมายเหตุ ในอนาคตคุณสามาถยกเลิกการอนุญาตได้ทุกเมื่อด้วยการส่งอีเมลไปที่ privacy@homify.com

Once dull and dated, this house is now a sunny haven

Justwords Justwords
 หน้าต่าง โดย ddp-architectuur, มินิมัล
Loading admin actions …

We are off to the quaint Dutch municipality of Breda today, to see how the forlorn rear of a house was given a modern and bright makeover. Built in 1923, the backside of the house looked very gloomy and old-fashioned. It didn’t allow sunlight to enter the home generously. So the architects at DDP Architectuur stepped in to change the rear in a way that contributes to a bright and cheerful interior. By introducing lavish amounts of glazing, this transformation was achieved.

Before: Old and gloomy

 บ้านและที่อยู่อาศัย โดย ddp-architectuur, มินิมัล

Though the backside featured large glass windows, not enough natural light entered the home. The white window frames looked drab as well.

After: Magic of glass

 บ้านและที่อยู่อาศัย โดย ddp-architectuur, มินิมัล โลหะ

Now, wall to wall transparent glazing set in sleek black metal frames lends a whole new stylish edge to the backside of the property. This has enhanced the openness and airiness of the house as well.

After: Sunny and serene retreat

 หน้าต่าง โดย ddp-architectuur, มินิมัล โลหะ

The neatly paved backyard patio is now a sunny and serene space for lounging, sunbathing, reading books and relishing elaborate teas. The glass doors allow the interiors to visually connect with the exteriors, besides offering adequate ventilation when left open. The tall hedge offers privacy to the inhabitants even while they are relaxing inside or cooking.

After: Bathed in light

 ห้องครัว โดย ddp-architectuur, มินิมัล โลหะ

The interiors are now bathed in sunlight, whether it’s the open kitchen or the lounging corner at the far end. Everything seems cheerful and airy and clean.

After: Sun-kissed cooking

 ห้องทานข้าว โดย ddp-architectuur, มินิมัล โลหะ

We love how the sunlight floods the open kitchen with brightness and positivity. With a sleek grey countertop and smooth white cabinets, the kitchen not only reflects light generously, but also looks perfect for whipping up happy meals.

After: Elegant dining

 ห้องทานข้าว โดย ddp-architectuur, มินิมัล โลหะ

A long wooden table flanked by trendy white chairs make the dining area truly elegant. The sunlight filtering through the glazing lends its brightness to this space as well, while a large spherical and arty lamp livens up the evenings.  

Hope this makeover inspired you for your own project. Letting in natural light has not only made this old home brighter, but it also looks more spacious now. For more ideas, read another story - An awful attic apartment gets an amazing makeover

 บ้านและที่อยู่อาศัย โดย Casas inHAUS, โมเดิร์น

ต้องการความช่วยเหลือสำหรับโปรเจคของคุณ?
ติดต่อเราได้เลย

ค้นพบแรงบันดาลใจให้บ้านของคุณ