Wspaniała metamorfoza brzydkiego kaczątka

ร้องขอการเสนอราคา

หมายเลขไม่ถูกต้อง กรุณาตรวจสอบรหัสประเทศ รหัสพื้นที่และเบอร์โทรศัพท์
เมื่อคลิก 'ส่ง' ถือว่าฉันได้อ่านและยอมรับ นโยบายความเป็นส่วนตัว รวมทั้งยินยอมให้ข้อมูลถูกนำไปใช้ต่อไป
หมายเหตุ ในอนาคตคุณสามาถยกเลิกการอนุญาตได้ทุกเมื่อด้วยการส่งอีเมลไปที่ privacy@homify.com

Wspaniała metamorfoza brzydkiego kaczątka

Alicja Olko Alicja Olko
{:asian=>"เอเชีย", :classic=>"คลาสสิก", :colonial=>"โคโลเนียล", :country=>"ประเทศ", :eclectic=>"ผสมผสาน", :industrial=>"ด้านอุตสาหกรรม", :mediterranean=>"ทะเลเมดิเตอร์เรเนียน", :minimalist=>"ที่เรียบง่าย", :modern=>"ทันสมัย", :rustic=>"บ้านนอก", :scandinavian=>"สแกนดิเนเวียน", :tropical=>"เขตร้อน"}  โดย Marmur Studio,
Loading admin actions …

Jeden z szeregowców na wrocławskim osiedlu przez długi czas był prawdziwym brzydactwem, szpecąc okolicę. Zespół domów, w którego skład wchodził, powstał w latach 1984-1989, ale nie został ukończony. Po ponad 20 latach zdecydowano o jego renowacji, a szkarada przeszła metamorfozę, wpisując się w charakter odnowionej zabudowy. Obejrzyjcie efekty prac remontowych, przeprowadzonych przez architektów ze studia Marmur.

Przed: daleki od ideału

{:asian=>"เอเชีย", :classic=>"คลาสสิก", :colonial=>"โคโลเนียล", :country=>"ประเทศ", :eclectic=>"ผสมผสาน", :industrial=>"ด้านอุตสาหกรรม", :mediterranean=>"ทะเลเมดิเตอร์เรเนียน", :minimalist=>"ที่เรียบง่าย", :modern=>"ทันสมัย", :rustic=>"บ้านนอก", :scandinavian=>"สแกนดิเนเวียน", :tropical=>"เขตร้อน"}  โดย Marmur Studio,
Marmur Studio

A missing element – house in Wroclaw

Marmur Studio

Zdjęcie ukazuje stan domu sprzed remontu. Od razu widać, że budynek od strony ulicy prezentował się niezwykle nieestetycznie i odstawał od sąsiadujących z nim segmentów. Goła ceglana elewacja, stare okna, zaniedbane podwórze- dom aż prosił się o remont.

Po: w harmonii z sąsiadami

{:asian=>"เอเชีย", :classic=>"คลาสสิก", :colonial=>"โคโลเนียล", :country=>"ประเทศ", :eclectic=>"ผสมผสาน", :industrial=>"ด้านอุตสาหกรรม", :mediterranean=>"ทะเลเมดิเตอร์เรเนียน", :minimalist=>"ที่เรียบง่าย", :modern=>"ทันสมัย", :rustic=>"บ้านนอก", :scandinavian=>"สแกนดิเนเวียน", :tropical=>"เขตร้อน"}  โดย Marmur Studio,
Marmur Studio

A missing element – house in Wroclaw

Marmur Studio

Po remoncie ktoś o niewprawnym oku nie odróżniłby odnowionego szeregowca od tych z nim sąsiadujących. Przyglądając się jednak dokładniej, możemy dostrzec wysokie, smuklejsze okna i cofnięte do tyłu wejście. Śnieżnobiała fasada, okna o brązowych ramach, a także nowa dachówka składają się na przyjemny dla odbiorców obraz.

Przed: zrujnowany z każdej strony

{:asian=>"เอเชีย", :classic=>"คลาสสิก", :colonial=>"โคโลเนียล", :country=>"ประเทศ", :eclectic=>"ผสมผสาน", :industrial=>"ด้านอุตสาหกรรม", :mediterranean=>"ทะเลเมดิเตอร์เรเนียน", :minimalist=>"ที่เรียบง่าย", :modern=>"ทันสมัย", :rustic=>"บ้านนอก", :scandinavian=>"สแกนดิเนเวียน", :tropical=>"เขตร้อน"}  โดย Marmur Studio,
Marmur Studio

A missing element – house in Wroclaw

Marmur Studio

Także i od strony ogrodu dom znajdował się w fatalnym stanie. A trzeba przyznać, że krył w sobie ogromny potencjał- dwukondygnacyjny, z poddaszem do zagospodarowania, gwarantował wygodną przestrzeń mieszkaniową dla całej rodziny.

Po: przyjemna zmiana

{:asian=>"เอเชีย", :classic=>"คลาสสิก", :colonial=>"โคโลเนียล", :country=>"ประเทศ", :eclectic=>"ผสมผสาน", :industrial=>"ด้านอุตสาหกรรม", :mediterranean=>"ทะเลเมดิเตอร์เรเนียน", :minimalist=>"ที่เรียบง่าย", :modern=>"ทันสมัย", :rustic=>"บ้านนอก", :scandinavian=>"สแกนดิเนเวียน", :tropical=>"เขตร้อน"}  โดย Marmur Studio,
Marmur Studio

A missing element – house in Wroclaw

Marmur Studio

Teraz i z tej strony prezentuje się nowocześnie i zadbanie. Odświeżono fasadę, wstawiono nowe okna, przez które do środka wpada mnóstwo naturalnego światła oraz zbudowano niewielki taras, gdzie w promieniach słońca przyjemnie spędzać można ciepłe dni. Po stopniach z tarasu schodzi się do ogrodu, w którym o prywatną atmosferę dba wysoki żywopłot rosnący po każdej stronie.

Po: nowoczesne wnętrze

{:asian=>"เอเชีย", :classic=>"คลาสสิก", :colonial=>"โคโลเนียล", :country=>"ประเทศ", :eclectic=>"ผสมผสาน", :industrial=>"ด้านอุตสาหกรรม", :mediterranean=>"ทะเลเมดิเตอร์เรเนียน", :minimalist=>"ที่เรียบง่าย", :modern=>"ทันสมัย", :rustic=>"บ้านนอก", :scandinavian=>"สแกนดิเนเวียน", :tropical=>"เขตร้อน"}  โดย Marmur Studio,
Marmur Studio

A missing element – house in Wroclaw

Marmur Studio

Również i we wnętrzu nastąpiły spore zmiany. Urządzono jest w stylu nowoczesnym, wprowadzając jednak kilka ciekawych elementów, które dbają o przytulną atmosferę. Parkiet z drewna o miodowym odcieniu pięknie komponuje się z idealnie białymi ścianami, a zamiast kominka ustawiono kozę. Wnętrza mają nie tylko modny i stylowy charakter, ale odznaczają się także sporą dozą funkcjonalności. Przestrzeń pod schodami zagospodarowano, tworząc tam pomieszczenia gospodarcze i schowek.

Po: stylowa kuchnia

{:asian=>"เอเชีย", :classic=>"คลาสสิก", :colonial=>"โคโลเนียล", :country=>"ประเทศ", :eclectic=>"ผสมผสาน", :industrial=>"ด้านอุตสาหกรรม", :mediterranean=>"ทะเลเมดิเตอร์เรเนียน", :minimalist=>"ที่เรียบง่าย", :modern=>"ทันสมัย", :rustic=>"บ้านนอก", :scandinavian=>"สแกนดิเนเวียน", :tropical=>"เขตร้อน"}  โดย Marmur Studio,
Marmur Studio

A missing element – house in Wroclaw

Marmur Studio

Współczesny design, elegancja i funkcjonalność cechują nową kuchnię. Biała zabudowa gwarantuje liczne miejsca na przechowywanie, a dodatkowe półki na ścianie służą nie tylko w sposób praktyczny, ale i dekoracyjny. Najwyższej jakości materiały wykończeniowe, zaawansowane technologicznie urządzenia i sprzęty kuchenne, a także stylowe dodatki i akcesoria składają się na kuchnię godną pozazdroszczenia!

 บ้านและที่อยู่อาศัย โดย Casas inHAUS, โมเดิร์น

ต้องการความช่วยเหลือสำหรับโปรเจคของคุณ?
ติดต่อเราได้เลย

ค้นพบแรงบันดาลใจให้บ้านของคุณ